Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Babaköszöntő ajándékötletek

Babaköszöntő ajándékötletek

Egy újszülött érkezése a baráti vagy a családi körbe mindig izgalmas időszak. Ilyenkor szeretünk kedveskedni a kismamának és a kisbabának egyaránt, de érdemes szem előtt tartani, hogy valóban hasznos és szép ajándékkal lepjük meg őket. Babaváró bulikra, a szülést követő első találkozásra gyűjtöttünk össze inspiráció gyanánt olyan ajándékötleteket, amik biztosan mosolyt csalnak a kismama arcára, és a kisbaba is sokáig örömét lelheti bennük.

  • Textilpelenka csomag

A textilpelenka többfunkciós: tisztába tételhez, fürdetés után vagy melegebb napokon vékony takaróként is használható. A vidám, makis mintával díszített textilpelenka puha és kellemes tapintású, 100% pamut anyagból készült. Különlegessége, hogy a sarkát BPA mentes szilikon rágóka díszíti, amit bátran megrágcsálhatnak a kicsik. A 3 db-os szett kék, pink és szürke színben érhető el a webshopban.

  • Cumi

A cumi varázsereje, hogy képes megnyugtatni a nyűgös kisbabákat, és a könnyebb álomba merülésben is segítséget nyújt. A dán Filibabba márka cumijai 15 féle különleges színben érhetőek el 2 méretben: 0-6 hónapos, valamint 6 hónapos kor felett. Egy csomagban 2 cumit találsz, a tartódoboz pedig egyúttal sterilizálóként is használható.

  • Fürdőlepedő

A kisbabák fürdetése valóságos esti rituálé. A pancsolást követően pedig nincs is jobb, mint egy tökéletes nedvszívó képességű, pihe-puha törölközőben szárítgatni a kicsit. A 100% biopamutból készült Filibabba fürdőlepedő rendkívül praktikus a sarkába varrt kapucninak köszönhetően, és újszülött kortól egészen 5 éves korig használható. A fürdőlepedőket keresd webshopunkban a fürdőszettek között!

  • Ágynemű szett

A textilek feldobják és hangulatossá teszik a babaszobát: egy jól megválasztott ágyneműhuzattal pontosan ezt a hatást érheted el. A Filibabba prémium ágyneműhuzatok organikus pamutból készülnek, a hozzájuk tartozó tárolózsákban pedig akár játékok is helyet kaphatnak.

  • Ajándékszett

Nem tudsz dönteni? Több termékből álló ajándékszettünkben csupa hasznos dolgot válogattunk össze: a fogzási fájdalmat kiválóan csökkentő Táncoló Rágómakit, egy kedves, kötött plüss makit és egy 100% biopamutból készült textilpelenkát. Az ajándékszetteket keresd webshopunkban az Egyéb makiságok között!

Keresés