Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Miután a kisfiam megszületett, a hasfájós időszak után rögtön a fogzás következett... 3 hónapos volt, amikor az egyik külföldön élő barátnőmtől karácsonyra rágómakit kapott ajándékba -  mondanom sem kell, hogy elsőre szerelem lett a kis maki! A barátságos figurát könnyen meg tudta fogni az akkor 3 hónapos kisfiú, csócsálásával pedig hosszú ideig lekötötte magát, olyan jól enyhítette a fájdalmát.

Rögtön elkezdtem kutatni, hol tudnék rágómakit vásárolni, hogy megajándékozzam a barátainkat is ezzel a fantasztikus találmánnyal - aztán hamar tovább is gondoltam az ötletet: nem csak a barátaimat szeretném a makival megajándékozni, hanem szívesen eljuttatnám Őket Mindenkihez! 

Tudom, elcsépeltnek hangzik, de nagyon hiszek a termékben, tapasztaltam a hatékonyságát, és szeretném, ha a Ti mindennapjaitokat is megkönnyítenék a rágómakik! 

Közben Oli már 2 éves, és a rágómaki még mindig a mindennapjaink része. Visszük mindenhova, hiszen praktikus, könnyen tisztítható, szuper kis barát! Az én terveim pedig szárnyalnak tovább, az Imagine baby folyamatosan újabb szuper termékekkel bővül!

Próbáljátok ki őket, ígérem, nem okozok csalódást! 

Noémi