Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

2021. 07. 30. 08:19:49
Honnan tudhatod, hogy gyermeked készen áll a bilire szoktatásra?

Minden gyerek más és más ütemben fejlődik, és igaz ez arra is, hogy mikor kezdik el használni a bilit. Fontos, hogy ne erőltesd, legyen meg a szándék és az érdeklődés részéről. Bejegyzésünkben összegyűjtöttük, hogy milyen jelei vannak, ha kisgyermeked készen áll a szobatisztaságra.

2021. 07. 23. 11:21:10
Gyermeked ki nem állhatja az esti fürdőzést? Tippek, hogy újra élvezze a pancsolást

Eddig minden rendben volt, de kisgyermeked hirtelen úgy döntött, hogy mostantól ki nem állhatja az esti fürdőzést? Összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel újra jó móka lehet a pancsolás.

2021. 07. 16. 15:11:38
5 tipp a Rágómakik tisztán tartásához

A fogzás időszakában a legtöbb kisbaba előszeretettel vesz a szájába bármit, amit meg tud rágcsálni. Éppen ezért fontos, hogy a játékokat, rágókákat rendszeres időközönként tisztítsd és fertőtlenítsd.

2021. 07. 09. 09:11:47
Mozgás szülés után

Természetes, hogy a várandósság és a szülés is nyomot hagy a testeden és az alakodon. 9 hónapig fejlődött benned egy kis ember, akit a születése után a nap 24 órájában gondoznod kell. Nem csoda, hogy kimerültnek érzed magad. Akár hiszed, akár nem, a mozgásra akkor is érdemes időt szánnod, ha fáradt vagy. Nemcsak energikusabb leszel tőle, de segíthet a szülés utáni regenerációban és a depresszió elkerülésében.

2021. 07. 02. 18:17:58
Tippek a kisbabák masszírozásához

A rendszeres babamasszázsnak köszönhetően javul a kisbabák alvásának időtartama és minősége, emellett pedig segíti az emésztést és a fogzási fájdalmat is csökkentheti. Ugye, hogy érdemes belevágni? A babamasszázs segít csökkenteni a stresszt mind a babák, mind pedig a szülők számára. Az érintés által már a szüléstől kezdve kommunikálhatunk a kisbabával, ami erősíti a kötődés kialakulását is. Következzen néhány hasznos tipp a kisbabák masszírozásához.

2021. 06. 22. 11:59:05
Tippek az apa-gyerek kötelék ápolásához

A gyermek és szülő közti kötelék kialakulása nem mindenki számára történik azonnal. Vannak apukák, akik már a születés első perceitől kezdve szorosan kötődnek kisbabájukhoz, ám vannak, akiknek ez kicsit több időbe telik. Nincs ezzel semmi gond, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy egy kis ember szinte villámcsapásszerűen érkezett a pár életébe.

2021. 06. 18. 09:14:04
A fogzás tünetei és kezelése

A fogzás mind a kisbabák, mind pedig a szülők számára egy megterhelő időszak. Változó, hogy mikor kezdődik, és ahány gyerek, annyiféle tünetet produkálhatnak. Bejegyzésünkben összegyűjtöttük a legtipikusabb jeleit a fogzásnak, és megoldást is nyújtunk, hogy hogyan tudod a legkönnyebben enyhíteni kisbabád fájdalmát.

2021. 06. 15. 15:05:36
Miért hasznos egy mobil bili?

A bilire szoktatás minden szülő számára kihívást jelent. Nem számít, hogy éppen nyilvános helyen vagytok, utaztok vagy a heti nagybevásárlást intézitek, a gyerekek a legváratlanabb helyzetben is jelezhetik, hogy pisilniük vagy kakilniuk kell.

2021. 06. 04. 19:06:46
A babamasszázs jótékony hatásai

A babamasszázs számtalan előnnyel jár mind a baba, mind pedig a szülők számára: az érintés, a gyengéd simogatások nemcsak a szorosabb kötődést segítik elő, de az egészségre is jó hatással vannak. Bejegyzésünkben összegyűjtöttük, hogy milyen pozitívumai vannak a rendszeres babamasszázsnak.

2021. 05. 25. 11:20:49
A hozzátáplálás szakaszai

A hozzátáplálás megkezdése egy izgalmas időszak mind a szülők, mind a kisbabák számára. A babák új ízeket és textúrákat fedeznek fel, amire azonban érdemes odafigyelni, az az, hogy saját tempójukban ismerkedjenek a különféle tápláló ételekkel.