Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miben különböznek a Rágómakik más rágókáktól?

Miben különböznek a Rágómakik más rágókáktól?

Újdonsült szülőként nem könnyű eligazodni a babatermékek piacán. A választási lehetőségek száma szinte végtelen, és sokszor nehéz megtalálni a legideálisabb és valóban használható terméket, legyen az játék vagy bútor. Tudjuk, hogy a rágókák esetében sincs ez másként, ezért most összegyűjtöttük a Rágómakik összes előnyét, hogy könnyebb legyen választani.

  • Aprócska dudorok

A Rágómakik egyik különös ismertetőjelei a fejükön található apró dudorok. Két okból is hasznosak: segítségükkel könnyebben el lehet oszlatni a kényes és fájdalmas területen a különféle fogzást segítő géleket, valamint óvatosan masszírozzák a kisbabák ínyét.

  • Könnyű tisztítás és sterilizálás

A Rágómakik olykor megszöknek kis gazdáik kezéből, és a földön találják magukat. Érdemes ezért naponta elmosni őket vízzel és szappannal, de néha ennél komolyabb tisztítást is igényelnek. Nyugodtan tedd őket sterilizálóba vagy mosogatógépbe.

  • Kis kezekre tervezve

A kifejezetten kis kezek számára tervezett Rágómakik a kisbabák motorikus képességeit is fejlesztik. A kedves makifigurák karjai, lábai és farkincái megfelelő felületet biztosítanak, hogy a kicsik megragadhassák őket a kezeikkel. A Rágómakik 3 különböző méretben érhetők el: 10 cm-es Mini Táncoló Rágómakik, 10,5 cm-es Rágómakik és 14 cm-es Táncoló Rágómakik.

  • Antimikrobiális technológia

A Rágómakik speciális BioCote, antimikrobiális technológiával készülnek, ami még higiénikusabbá teszi őket. Ez a technológia megelőzi, hogy a baktériumok elszaporodjanak a Rágómakik felületén. Ettől függetlenül a rendszeres tisztítás elengedhetetlen.

  • Biztonságos alapanyag

Minden egyes Rágómaki FDA tanúsítvánnyal rendelkezik. A szilárd, élelmiszer-minőségű szilikon alapanyag maximális biztonságot nyújt a rágcsálás során. A szilikon nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat.

  • Egyedi és mókás figurák

Vidám színek, mosolygós majmocskák – a Rágómakik hamar a kicsik legjobb barátai lesznek. Praktikus rágókák és játszótársak is egyben. A makik mellett már többféle állatfigura is elérhető, mint például maci, elefánt vagy pingvin.

Keresés