Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BioCote technológia a baktériumok ellen

BioCote technológia a baktériumok ellen

A Rágómakik korszerű, BPA mentes műanyagból készülnek, ám van még egy összetevőjük, ami igazán egyedivé és biztonságossá teszi őket. A BioCote Antimicrobial technológia segít megelőzni a baktériumok elszaporodását a nap mint nap használt Rágómakik felületén.

A BioCote több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az antimikrobiális technológiák terén. Céljuk, hogy a lehető legtöbb vállalkozásnak segítsenek a higiénikus, baktériumoktól és penésztől védett termékek előállításában.

 

A BioCote Antimicrobial technológia előnyei:

  • A BioCote állandó védelmet nyújt a Rágómakik élettartama során. Ez a technológia nem egy bevonat, ami idővel elkopik.
  • A BioCote technológia megóvja a termékeket a különféle mikrobákkal szemben, csökkenti a Rágómakik felületén található baktériumok mennyiségét és higiéniai szempontból is tisztábbá varázsolja őket.
  • A BioCote technológiával ellátott termékeket világszerte több millióan vásárolják meg, és szavaznak számukra bizalmat.
  • A BioCote technológia lehetővé teszi, hogy a termékek higiénikusabbak és tisztábbak maradjanak, ám ez nem jelenti azt, hogy nem szabad tisztítani őket.
  • A BioCote a mikrobák 99,99%-át képes elpusztítani.

A mindennapos használat során a Rágómaki könnyen piszkos lehet, gondolj csak bele, hogy hányszor esik le a földre akár otthon, akár az utcán sétálva. A BioCote antimikrobiális technológia egy alap védelmet és higiéniát biztosít, de időnként érdemes fertőtleníteni a Rágómakit. Teheted sterilizálóba és mosogatógépbe is. Mielőtt fertőtlenítenéd, törölgesd át szappanos vízzel, így könnyedén megszabadíthatod a felszínén lévő szennyeződésektől. Megfelelő ápolással a Rágómaki sokáig hű társa lehet kisbabádnak, és az esetleges fertőzések miatt sem kell aggódnod.

Keresés